ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

You May Also Like

Αλμπουμ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

FEATURED
Phone
2810244787, 2810282095, 6945301492

Περιγραφή

Zipi Zape  Σας καλοσωρίζουμε στην σελίδα μας  irakleio.topiki-agora.grΤο κατάστημα «Zipi Zape» από το 2008 δραστηριοποιήτε στον χώρο της γυναικείας ένδυσης επί της οδού Δαιδάλου 11 στο Ηράκλειο. Η επιχείρηση  προωθεί ποιοτικά ΕΛΛΗΝΙΚΑ προϊόντα που καλύπτουν πλήρως την γυναίκα στον τομέα τις ένδυσης.
 

Βρισκόμαστε στο πιο κεντρικό σημείο της πόλης, όπου η γυναίκα μπορεί να βρει τη μόδα της εποχής στις καλύτερες τιμές! Επιλεγμένες εταιρείες με φιλοσοφία την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ποιότητα σε χαμηλή τιμή έχουν γεμίσει τα ράφια του και σας περιμένει να τα δοκιμάσετε! Στο κατάστημα «Zipi Zape» θα βρείτε τις αγαπημένες σας εταιρείες όπως  #TrueLove, #Noobass Fashion Group, #NUNU, #FJO, #BodyMove, #Damage jeans, #BACK 2 JEANS, #Verdi Jeans #Secret, #Hyper.

Στο μυαλό κάθε γυναίκας το «Zipi Zape»  είναι συνώνυμο με την καλαισθησία, την τελευταία λέξη της μόδας και τις προσιτές τιμές, ενώ το άψογα καταρτισμένο και ευγενικό προσωπικό τους, χαίρεται πάντα να δίνει συμβουλές και να προσφέρει τις γνώσεις και τις υπηρεσίες του στην σύγχρονη γυναίκα. 


                                  
Η συλλογή μας καλύπτει μία ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, η οποία προσαρμόζεται συνεχώς στις κυρίαρχες τάσεις της μόδας.Η φιλοσοφία μας είναι και θα είναι πάντα να προσφέρουμε ρούχα μοναδικά και διαχρονικά, που κάνουν τη κάθε γυναίκα να αισθάνεται όμορφη και ξεχωριστή, αναδεικνύοντας τα δυνατά της σημεία και ενθαρρύνοντας την να είναι ο εαυτός της, ό,τι και αν φοράει.


Θα μας βρείτε Δαιδάλου 11 στο κέντρο του Ηρακλείου.   Zipi Zape Clothes