ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

You May Also Like

Αλμπουμ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

TECHNOLOGY SYSTEMS

Phone
2810763010, κιν. 6946180150

Περιγραφή

Technology systems
Κοτσιφάκης Μενέλαος
Συστήματα Ασφαλείας
ΤΗΛ. 2810763010, 6946180150Η Εταιρεία μας

H TECHNOLOGYSYSTEMS σας προσφέρει από το 2009 κορυφαίες υπηρεσίες ασφάλειας και προστασίας. Η Eταιρία ανήκει στον Κ ΚΟΤΣΙΦΑΚΗ ΜΕΝΕΛΑΟ  ΠΤΥΧΙΟΥΧΟ ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΗΛΕΚΡΟΝΙΚΩΝ

Γνωρίζουμε την βαρύτητα που έχει για εσάς ένα σύστημα ασφαλείας είτε πρόκειται για την οικία ή την επιχείρηση σας. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο οι υπηρεσίες που σας προσφέρουμε είναι προσεγμένες και ποιοτικές.

Ποιοτικά συστήματα ασφαλείας

Χρησιμοποιούμε μόνο επώνυμα συστήματα συναγερμού και κλειστά κυκλώματα τηλεοράσεων (CCTV). Είναι σημαντικό η επένδυση σας να διαρκέσει στον χρόνο και να έχει υψηλή αποτελεσματικότητα.

Δωρεάν προσφορά στον χώρο σας

Ερχόμαστε στον χώρο σας και αξιολογούμε, Οι ειδικοί μας θα σας ενημερώσουν για όλες τις λεπτομέρειες της προσφοράς μας. Οι υπάλληλοι μας είναι εξειδικευμένοι και θα μπορέσουν να σας προσφέρουν την προστασία που θέλετε.

Οικονομική εγκατάσταση συστήματος ασφαλείας

Οι προσφορές μας είναι βασισμένες στις ανάγκες σας. Στα πακέτων των προσφορών μας θα βρείτε οικονομικές τιμές  Η TECHNOLOGYSYSTEMS προσφέρει οικονομική εγκατάσταση συστήματος ασφαλείας αλλά οι υπηρεσίες μας δεν σταματούν εκεί.

Συνεχής υποστήριξη….

Η Eταιρία μας δεν σταματάει να σας προσφέρει υποστήριξη. Όποτε το χρειαστείτε μπορούμε να βρεθούμε δίπλα σας και να σας προσφέρουμε τεχνική υποστήριξη και service.  Με συμβολαια συντηρησηs  και Ακόμη και εάν οι ανάγκες σας αλλάξουν, μπορούμε να σας προτείνουμε βελτιώσεις στο υπάρχον σύστημα που εχετε..

Η φιλοσοφία μας

Η εγκατάσταση ενός συστήματος συναγερμού στο χώρο σας είναι σημαντική υπόθεση. Τα βασικά σημεία που πρέπει να προσέξετε είναι δύο: το προϊόν που θα αγοράσετε και το συνεργείο που θα σας το εγκαταστήσει. Σ’ αυτά τα δύο σημεία ακριβώς στηρίζει και η

εταιρεία μας την αυτοπεποίθησή της αλλά και τη σημαντική θέση της στο χώρο των συστημάτων ασφαλείας.

 
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ!!!


 


 


Αξιοπιστία

Συγκεκριμένα, η εταιρεία μας τοποθετεί αποκλειστικά και μόνο αξιόπιστα προϊόντα, ενώ διαθέτει και τον κατάλληλο εξοπλισμό για την εγκατάστασή τους. Τόσο τα βασικά συστήματα συναγερμού, όσο και τα περιφερειακά συστήματα που τον συνοδεύουν ανήκουν σε εταιρείες καταξιωμένες και επώνυμες (Siemens, Paradox και  hikvision- dahua )

       
    

                   

                                 

         

 
 

Εμπειρία και εξειδίκευση

Η αξιοπιστία μας και η ικανότητά μας να σας εξυπηρετήσουμε σωστά αποδεικνύονται κι από το γεγονός ότι είμαστε αδειούχοι και εξειδικευμένοι με μεγάλη πείρα.

Αποτελεσματική και καλαίσθητη εγκατάσταση

Κάτι εξίσου σημαντικό, το οποίο και δεν παραβλέπουμε ποτέ, είναι το αισθητικό αποτέλεσμα, ειδικά όταν πρόκειται για ενσύρματο συναγερμό. Τα χρόνια της πείρας έχουν συμβάλει, ώστε οι τεχνικοί μας να παραδίδουν άψογη αισθητικά αλλά και λειτουργικά εργασία

Με υπομονή και μεράκι κάνουν διακλαδώσεις με κολλήσεις όπου γίνεται ένωση καλωδίων.

Διάρκεια στον χρόνο

Κι αυτό που είναι ακόμα πιο κρίσιμο για την αντοχή του συστήματός σας στο χρόνο είναι τα ειδικά, αγγλικής προέλευσης, επικασσιτερωμένα καλώδια συναγερμού που χρησιμοποιούμε

Πραγματική Τεχνική Υποστήριξη

Καθώς είμαστε αληθινή εταιρεία με αληθινούς υπαλλήλους, έχετε τη δυνατότητα επικοινωνίας μαζί μας όχι μόνο κατά τη διαδικασία επιλογής κι εγκατάστασης του συναγερμού σας, αλλά και στη συνέχεια. Το προσωπικό μας είναι πάντα διαθέσιμο να σας εξυπηρετεί τηλεφωνικά και σε συνεργασία με τους έμπειρους τεχνικούς μας να σας λύνει τυχόν απορίες και να φροντίζει για τη συντήρηση του συστήματος ασφαλείας σας.

 

ΚΟΤΣΙΦΑΚΗΣ ΜΕΝΕΛΑΟΣ
TECHNOLOGY SYSTEM
ΕΟΚ 24 ΗΡΑΚΛΕΙΟ
ΤΗΛ. 2810763010, 6946180150