ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

You May Also Like

Αλμπουμ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Phone
2810226755 & 2810224688

Περιγραφή

Πλατεία Ελευθερίας 35, Ηράκλειο
Τηλ. 2810226755 & 2810 224688


Σ’ένα από τα κεντρικότερα σημεία του Ηρακλείου, στην πολυσύχναστη πλατεία Ελευθερίας, βρίσκεται το “Έναστρον καφέ”.


Η πορεία του ξεκινάει από το 1999 και συνεχίζει μέχρι και σήμερα με ανανεωμένο αέρα και διάθεση, όπου μπορείτε να το επισκεφτείτε καθ’όλη τη διάρκεια της ημέρας! Στον πλούσιο και ανανεωμένο κατάλογό του θα βρείτε την εκλεκτή ποικιλία καφέ Kimbo, ένα εμπλουτισμένο σε προτάσεις μενού και μία εκτενή λίστα από ποτά και cocktail!

Γευτείτε τον πρώτο πρωινό καφέ και παράλληλα συνδυάστε τον με το πρωινό σας γεύμα, καθώς το “Έναστρον καφέ” διαθέτει αρκετές επιλογές γι’αυτό, όπως ένα βρετανικό, ευρωπαϊκό, κρητικό πρωινό ή ακόμα μπορείτε να επιλέξετε ένα από τα εξαιρετικά snack του. Επιπλέον σας παρέχει τη δυνατότητα να απολαύσετε ήδη από το μεσημέρι και ένα προσεγμένο κυρίως γεύμα, μέσα από ένα μεγάλο εύρος προτάσεων, όπως σαλάτες, κρέας στη σχάρα, ψάρια και θαλασσινά, ελληνικά πιάτα, pizza και ζυμαρικά!

Ταυτόχρονα έχει φροντίσει, ώστε να έχει και μία εμπλουτισμένη λίστα ποτών, για να μπορείτε να απολαύσετε το ποτό, τη μπίρα, το κρασί ή το cocktail σας!


Επιπροσθέτως έχει μεριμνήσει και για τους φανατικούς οπαδούς του ποδοσφαίρου, καθώς τα αθλητικά δρώμενα προβάλλονται σε γιγαντοοθόνες υψηλής ποιότητας ήχου και εικόνας!


 

Το “Έναστρον καφέ” σας υποδέχεται σε ένα φιλόξενο περιβάλλον, αναλαμβάνοντας τόσο τη διασκέδασή σας όσο και τη γευστική σας απόλαυση από νωρίς το πρωί έως αργά το βράδυ!

Ώρες λειτουργίας: 07:00 π.μ.-01:00 π.μ.